lauantai 17. toukokuuta 2014

Kevät sukkii

 Hiljaista on pidellyt viime aikoina täällä blogissa. Ei kuitenkaan sukkarintamalla; Ei saa jättää puikkoja makaamaan!! Vai miten se meni...? Tosin kesäkuntoon pääseminen vähentää myös niitä välipäiviä. ;).
Kevät on nii-iin ihanaa! Erityisesti tämä kevät, niinkuin jokainen ennen tätä ja tämän jälkeen.
Köynnöshortensiassa kiipivät sukat ovat Seitsemää veljestä. Menossa jollekkin tarvitsevalle miehelle joksikin lahjaksi. Minusta olisi ihanaa jos olisi piironginlaatikko täynnä sukkia, joita voisi jaella kaikille tarvitseville.
 Nämä sukat ovat rakkaan merenkulkijatyttäreni sukat. Alkukesästä meri on vielä kylmä ja iltaisin on mukava laittaa villarit jalkaan. Lanka on Regian Fantastico color. Ihana tehdä ja ihana kuulemma myös jalassa. Pehmeää ja hyvin kulkevaa, ihan kuin suunniteltu kesäsukille.
 Siniset hourglass eyelet- sukat päätyivät lahjaksi ja yllätykseksi paikkakuntaa vaihtavalle työkaverille. Lankana oli Seitsemän veljestä. Tämä malli on kyllä yksi suosikeistani, jonka olen tainnut jo aiemminkin mainita :).
 Nämä miesten sukat odottavat tarvitsijaa. Aina sellainen on löytynyt ja kaappi ammottaa yleensä tyhjyyttään. Sukissa on kummallinen juttu, vaikka teen niitä kuinka ja paljon, milloinkaan niitä ei ole liikaa/ riittävästi.
 Pihlaja on lempipuuni. Se on kaunis alusta loppuun. Nyt niin tuore ja viehättävä, kohta kauniimpi kuin morsian ja kaiken kruunaa punaiset marjat. Sysyllä vielä ruskan värit.
Pian räjähtävät japaninruusukvittenin punaiset kukat täyteen loistoonsa. Niitä näyttääkin tulevan paljon.

Mukavaa viikonloppua ja kevään ihmeitä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti