torstai 6. maaliskuuta 2014

Kämmeköitä

Tässä tulee parempi myöhään, kun ei milloinkaan päivitys. Terhi heitti meille tänne blogiin ystävänpäivän alla haasteen näperrellä jotakin. Tavoistani poiketen ( ja siksi, että olin tehnyt jouluksi sukkapaketteja ystävilleni) päätin tehdä jotakin pientä...
Lankalaatikostani löytyikin varsin insipiroivia pikkukeräsiä. Nämä valkoiset on tehty aikoinaan Tallinnasta ostetusta hollantilaisesta 100% villasta. Ostettaessa vyyhdet tuoksuivat lampaalle :). Mallineule kämmeköissä kuvaa kevättä ja sen versovaa voimaa. Tyttären helmiapajilta liikeni ystävällisesti muutama marja köynnökseen.


Nämä kämmekät ovat vielä toimittamatta rakkaalle ystävälleni. Toivoisin alpakkalangan lämmittävän ja pehmittävän hänen käsiään pihan kevättöissä tai hevoshommissa :). Molemmissahan kädet ovat kovilla. Lahjoja tehdessäni ajattelen kovasti niiden saajaa. Haluan vangita työhöni hyviä ajatuksia, jotka lämmittävät. Näiden kämmeköiden tuleva omistaja ei voisi olla kukaan muu <3.

Näissä on lankana jotakin jännittävää Novitan kokeilulankaa, joka löytyi joskus tehtaanmyymälästä. Lanka on hauska! Iloinen ja värikäs, mutta hillitty. Saajakin oli kovin mielissään ja oli itsekkin ajatellut käsityöntekijää ihanalla käsivoide paketilla :).

Kaikissa kämmeköissä on 10 s/ 4mm puikko.

Ystävät ovat aina ihania, ei väliä, mikä päivämäärä kalenterissa on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti