maanantai 10. helmikuuta 2014

Retki lankakauppaan -Tuuliviiri, Lappeenranta


No mitäs sieltä pussin pohjalta kurkistaa? Ihan kuin jollain olisi lähtenyt lapasesta. No ehkä pikkasen. Viikonloppuna pyörähdettiin Lappeenrannassa ja "ihan vaan pari kerää" ajattelin käydä ostamassa, niin näinhän siinä taas kävi.
 

 
Lappeenrannassa on niin ihana pieni lankaliike Tuuliviiri, jossa valitettavan harvoin olen päässyt asioimaan, mutta jonne tossut kyllä johtavat, jos Lappeenrannassa olen kaupoilla käynyt. Tällä kertaa satuin sopivasti paikalle (vahingossa) juuri alennusmyyntien aikaan, niin sehän pisti tällaisen sulovileenin pään ihan pyörälle.
 
No mutta, nyt on taas sitä sun tätä lankaa varastossa ja ei auta muu, kuin tikutella näistäkin valmista. Sormet jo oikein syyhyää, ja olen hiplaillut lankoja ja suunnilleen antanut niille jo nimetkin. Ottaisin varmaan yöksi viereenkin, mutta se taitaa mennä jo vähän outouden puolelle ;)
 
Mutta jos ikinä Lappeenrannassa pyörähdät ja olet yhtään lankoihin vinksallaan, niin suosittelen lämpimästi. Valikoimaa on ja henkilökunta auttavaista.Nyt kun näitä kuvia katselee, niin miettii, että olisin mä voinut huolia tuon ja tuon ja tuonkin....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti