perjantai 7. helmikuuta 2014

Nopea pipo ja huivi mallia iisakin kirkko :)

Ihanaa, kun ei ole nyt niin kylmää. Tällaiset muutaman asteen pakkaset sopii ainakin allekirjoittaneen kropalle ja mielelle oikein hyvin, kun ei tarvitse olla hartiat korvissa ja niskat jumissa koko ajan ulkona, kun on niin kylmä. Pukeutumiskysymys, tiedän, mutta jo tieto siitä, että mittarissa on -15 tai jotain sinnepäin riittää hyrisyttämään vilusta.
 
Koirakin sekosi pihalla, kun sille viskoi lumipalloja. Jokaisen pallon perään se juoksee innokkaana, hukkaa kohteen ja tulee odottamaan uutta palloa. Ei taida päästä ihan koirien mensaan tämä yksilö ;)
Pari päivää sitten hieman inhimillisemmästä säästä intoutuneena kaivelin kaapista Zarasta ostamani takin, päättelin huivista pari lankaa ja kun pipossakin oli vielä samanhenkinen kuvio, niin tässähän voi sanoa jo ihan pukeutuneensa.
 
Pipon olen neulonut vähän lyhennettynä TÄÄLTÄ. Tämä on mielestäni myös oikein kiva malli, koska se ei kiristä eikä purista.
Huivi on ollut piiiiitkä projekti, jonka olen aika ajoin haudannut lankakorin pimeimpään nurkkaan ja tuskastunut koko hommaan. Antanut hetken olla ja jatkanut. Lopuksi työ jäi odottelemaan enää parin langan päättelyä ja huoh, tässä se on. Lanka on ostettu Tallinnan reissulta ja malli TÄÄLTÄ.


2 kommenttia:

  1. Kaunis pipo ja huivi. Kiva kun laitoit linkit ohjeisiinkin, niin ei tarvitse itse etsiä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tykkään laittaa noita ohjeita muistiin jo siksikin, että usein tulee tehtyä samalla ohjeella useampikin neulomus, joko täysin samanlaisena tai hieman omana versiona alkuperäisestä :)

      Poista