lauantai 18. tammikuuta 2014

TERVETULOA

Hei vaan kaikille ja tervetuloa kurkkimaan meidän näperryksiä!

Täällä kirjoittelee kaksi aktiivisesti liikkuvaa nuorta (ikä on vain numeroita) naista, jotka ovat ystävystyneet ollessaan samassa työpaikassa jo vuonna miekka ja kirves (sinne meni se illuusio nuoruudesta).

No siis, meitä yhdistää mm. intohimo urheiluun ja käsitöihin. Samanhenkisinä ihmisinä tykkäämme myös hifistellä puhtaalla ruualla leivonnankin merkeissä ja ei kai me mennä takuuseen siitä, etteikö täällä koskaan kirjoitettaisi puutarhaharrastuksistakin.

Mutta pieni esittely on varmaan paikallaan.

Niina
Molemmat mummot tekivät ahkerasti käsitöitä, samoin äiti ja tädit. Minulla on hämärä muistikuva, kuinka pienenä mummolan tuvassa tein sinapinkeltaisesta langasta jotakin, ehkä patalappua, ympärillä mummo, äiti ja täti tekivät omia töitään. Alku oli vaikeaa, mutta siitä se lähti, lienen neulonut lähes koko ikäni, enemmän ja vähemmän. Nykyisin suurin intohimoni on sukat. Olen toki neulonut kaikkea mahdollista, mutta villasukkien lumo on sammumaton!
Innostus urheiluun ja terveelliseen ravintoon on syttynyt vasta aikuisiällä. Oikeastaan kaikkein "pahiten" vasta ihan viimevuosina. Oikeastaan voisinkin tarkentaa, että villasukkien ja treenaamisen lumo on sammumaton ;)

Terhi
Into käsitöihin on herännyt jo pikkutyttönä, jolloin luonnollisesti oli enemmän intoa kuin taitoa. Ensimmäinen neuletyöni oli vaatimattomasti kaulahuivi, josta loppujen lopuksi tulikin pienen patalapun kokoinen poskenlämmitin ;) Mutta siitä se lähti ja loppua ei näy. Käsityöt ovat aina olleet hyvä keino rentoutua ja aloitettuani jonkin projektin, se on kuin hyvä kirja, jota ei malttaisi irroittaa käsistään, ennen kuin se on valmis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti