tiistai 21. tammikuuta 2014

Kotopäivä

Eilen oli kokonainen päivä aikaa olla vain kotona....tai no, salilta en malttanut olla pois, mutta työstä sentään.


 Aamulla tehtiin juniorin kanssa tulet keittiön uuniin, juotiin hitaat aamukahvit ja pohdittiin, mitä tehtäisiin päivällä, kun esikoinen on koulussa.


 


Siitäpä se ajatus sitten lähti....Jee leivotaan!!!

Ohje pipareihin löytyi TÄÄLTÄ


 
Muokkailin hieman ja laitoin kauran tilalle tattaria ja banaanimuusin sekaan avokadoa...makeudessa nuukailin liikaa, mutta hillon ja kahvin kanssa maistuvat mukavasti.

Välipalaksi tehtiin Bee-utiful body smoothieta ja lihapiirakoita Hanna Skytän kirjasta Fuel food.  Kirja on mielestäni muutenkin aivan loistava ja on antanut monta uutta makuelämystä ja mikä parasta ohjeet ovat gluteenittomia.

Muita väkerryksiä olivat siemennäkkäri, jonka ohje on ystävältäni Jaanalta ja proteiinimysli, jonka ohje TÄÄLLÄ Siemennäkkärissä  on ikävä puoli se, että koko pellillinen uppoaa helposti yhtenä iltana yhteen suuhun. Samaa ongelmaa on proteiinimyslinkin kohdalla havaittavissa! No mutta mutta....onhan nää paljon parempia kuin sipsit ja karkit, jos joskus on jotain mussutettava ( lue: kun usein...)


 
 
 
Illasta kerkesin vielä neuloa lapsen ratsastussukista toisen valmiiksi.
Värit neidon itsensä valikoimat...pikkuisen silmissä vilisee tuo väriyhdistelmä.... :)

Posti yllätti iloisesti ja kruunuksi päivälle tuli Hanna Skytän kirja Detox. Kaksin kappalein, toinen Terhille, toinen mulle.  Tämä päivä taitaakin kulua pitkälti sitä tutkiessa....

2 kommenttia:

 1. Omnomnom... Siemennäkkäri näyttää herkulliselle!! Voisitkohan jakaa ohjetta vai onko se salainen ;-) ?

  T. Kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips, täältä löydät Jaanan antaman herkkusiemennäkkärin ohjeen: http://tasapainossa4.blogspot.fi/2013/06/siemennakkileipa.html

   Poista